Smaakmeesters

Smaakmeesters in Antwerpen is een culinair festival dat jaarlijks in de maand oktober gehouden wordt. Tijdens het openingsweekend bieden de deelnemende zaken (= de Smaakmeesters) proevertjes aan tegen €3, €5 of €8 en de rest van de maand oktober serveren ze suggesties speciaal voor het festival.

Hieronder vind je een overzicht van alle recensies die ik geschreven heb, met de vermelding van de Smaakmeester erbij. Deze zaken zal ik naar alle waarschijnlijkheid niet nog eens bezoeken. Per jaar kan je ook klikken op de volledige lijst met deelnemende horecazaken.

Als je met mij een Smaakmeester wilt bezoeken, maar je weet niet welke zaken juist hebben deelgenomen, kan je op die lijst klikken. Deze lijst zal ik bij elk nieuw bezoek bijwerken zodat je de recentste informatie hebt. Zo zie je welke Smaakmeesters ik al heb bezocht, welke suggesties ze tijdens het festival serveerden en wat hun openingsuren zijn. Op die manier kan je ook een specifieke Smaakmeester kiezen/vermelden als je me contacteert.

2020

In 2020 werd het culinaire festival beperkt tot het openingsweekend dat liep van 3 tot 4 oktober. Er namen in totaal 87 horecazaken aan deel. De volledige lijst vind je hier.

2019

In 2019 liep het openingsweekend van 5 tot 6 oktober en werd het culinaire festival beperkt tot 18 oktober. Er namen in totaal 126 horecazaken aan deel. De volledige lijst vind je hier.

2018

In 2018 liep het openingsweekend van 6 tot 7 oktober en namen er in totaal 115 horecazaken deel aan het culinaire festival. De volledige lijst vind je hier.

2017

In 2017 liep het openingsweekend van 30 september tot 1 oktober en tijdens het gehele culinaire festival namen er 97 horecazaken deel. De volledige lijst vind je hier.

Plaats een reactie